Nytt & Aktuellt
Bildgalleri
Skolrådet

Föräldrainsats

Till föräldrar med barn i Löa skola

och förskola

Löa friskola har under 20 år utvecklats till en mycket välfungerande verksamhet. Det hade inte varit möjligt utan föräldrainsatser.

Eftersom kostnader för skolskjutsar inte ingår i skolpengen till fristående skolor, måste vi i vår budget fördela om pengarna så att de också räcker till skolskjutsarna. För att det inte ska bli för snålt med pengar till undervisning har föräldrar i alla år hjälpt till med storstädning och att göra utemiljön trivsam och säker. Den arbets-insatsen är obligatorisk.

Vårt upptagningsområde är stort. Därför är det viktigt för våra elever att ni föräldrar får många tillfällen att lära känna varandra. Ett sätt är att arbeta tillsammans.

Den familj som inte deltar i styrelsen, storstädning, utearbetsdagar, utflykter eller gör andra föräldrainsatser under ett läsår debiteras med 600:-

Vi tror att många fler föräldrar gärna vill vara delaktiga i planering och genomförande av föräldrainsatser.

Vid funderingar - ring Margareta Gustafsson tel 070 278 40 52.

Anmäl ditt intresse på nedanstående talong. Lämna den till skolan senast 7 februari

Jag vill gärna vara med i planering och genomförande av storstädning två gånger per läsår

Jag vill gärna vara med i planering och genomförande av utearbetsdagar en till två gånger per läsår

Jag hjälper gärna till vid utflykter och andra aktiviteter på skolan

Jag har inte möjlighet att göra andra arbetsinsatser än storstädning och utearbetsdagar.

Jag  betalar 600 :-/ läsår

Enligt överenskommelse med styrelsen är jag befriad från städning och utearbetsdagar, eftersom jag gör andra föräldrainsatser

Namn:……………………………………………     tel:..................    Barn i klass:………

Om Löa skola >